Het verlenen van een hoog niveau service & track support zien wij als essentieel onderdeel van ons werk. Daarom beschikken wij in ons bedrijf over een assemblage afdeling waar jouw op maat gemaakte dempers met veel zorg worden opgebouwd. Wij beschikken over een moderne Dyno testbank waar de schokbrekers na de opbouw worden getest en gecheckt of deze het juiste karakter hebben en of alle verstelknoppen naar behoren functioneren.

Voor elke type schokbreker hebben wij alle onderdelen op voorraad waardoor wij bij nieuwe aanvragen snel kunnen schakelen en tevens binnen afzienbare tijd beschadigde of defecte schokbrekers kunnen reviseren. Om het totaalpakket te kunnen bieden stellen wij chassis af en wegen wij deze uit, zodat deze raceklaar de baan op kunnen. Deze details zijn van groot belang in het behalen van successen!

Voor de race evenementen hebben wij een mobiele Gronico Shocks werkplaats in de vorm van een geavanceerde servicewagen, waarmee wij ter plekke kunnen repareren en eventuele nieuwe benodigde dempers kunnen opbouwen. Daarnaast kunnen wij met onze mobiele weegbrug installatie in de pits jouw auto uitwegen en afstellen. Op afspraak kunnen wij met onze servicewagen assisteren bij het afstellen van auto’s tijdens bijvoorbeeld testdagen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen of Neem contact op